9/9

TERRY GREY HEADBAND No. 29

AC124244
Hold mus over bilde for å forstørre
200 produkt(er)
Vekt: 0.019 kg
+

BEST PÅ PRIS? Du får fantastisk pris hos Salon. Ingen toll eller tollomkostninger tilkommer på dette produkt. Produktet sendes fra utenlandslager, med leveringstid som kan være altfra 1-4 uker pga generelle forsinkelser vi har ifbm Coronavirus.

FRAKT - Alle pakker under 35 kg og 120x60x60cm sendes til ditt lokale postkontor og frakt blir regnet ut automatisk når du bestiller varen. Produkter og forsendelser over 35 kg blir påregnet frakt i etterkant og fakturert som tillegg på faktura.


OBS! ovenstående gjelder dette produkt.
+47(511)11-121
Spør et spørsmål
Leveranse
Betalingsalternativ
Dine fordeler

Reklamasjon & GarantiReklamasjon og garanti i henhold til norsk lovverk.

Erstatning for returfraktBetingelser gjelder, klikk på link nedenfor.

14 dagers returrett privatpersonerVarene kan ikke være skadet. Varene må leveres tilbake i original forseglet emballasje.

Forskjellige betalingsmetoderDu kan betale via bank eller via PayPal.

Best på pris?Vi overvåker markedet nøye og gjør vårt beste til enhver tid, i å skaffe deg best mulig pris!

  • Pinterest
Beskrivelse

Terry kosmetisk pannebånd. GRÅ Pannebånd med en bredde på 6,5 cm er festet med borrelås for å passe perfekt til størrelsen på hodet, for større komfort for kundene dine. De rike fargene gjør at du kan matche dem til det indre av skapet, de krymper ikke og mister ikke farge under vask, takket være hvilke de ser ut som nye i lang tid. De er myke og behagelige å ta på. Råstoff: frotté - 80% bomull, 20% polyester. Produktet er tilgjengelig i 15 farger.
Lignende produkter